вівторок, 19 серпня 2008 р.

Любителям ковбаси

Є дуже багато людей які полюбляють їсти ковбасні вироби: ковбасу, сосиски, сардельки та ін. Я не дуже полюбляю ці вироби, але кілька разів на місяць споживаю. Сьогодні прочитав статтю в інтернеті на сайті УНІАН під назвою "Якщо ви любите ковбасу - не читайте цього!". Висновок такий: що в магазинах немає справді добрих ковбас де б було саме м'ясо. А їмо ми хто зна що. А від дітей то взагалі краще тримати ковбасу подалі. Як пише автор статті "Сьогодні туди дозволяється додавати все, може навіть і туалетний папір. Це є бізнес: купляй, набивай шлунок, а там вже, як бог дасть, так і буде." Крохмаль, соєвий білок, перемелені і уварені до стану світло-сірої кашки шкіра, кістки, субпродукти, відходи м’ясовиробництва. Ось що ми їмо. Жахливо! Більше не буду купляти та їсти ковбаси! Хоча є надія що все ж таки приймуть нові стандарти для виробництва ковбаси, по яких ковбаса буду вироблятися з м'яса а не м'ясних відходів та добавок.

Немає коментарів :

Дописати коментар

УВАГА!!!
Я коментарі не модерую - але весь спам буде видалятись. Якщо даєте якесь посилання то слідкуйте щоб воно було в тему статті. Дякую.